رهایی ۲ تبعه عراقی ربوده شده در اهواز (۴ بهمن ۱۴۰۳) ساخت و ساز‌های بی کیفیت و مسئولیت کیفری! | چه کسی باید پاسخگوی خسارت در ساخت و ساز‌ها باشد؟ جراحی تومور مغزی از طریق چشم برای اولین بار در دنیا ۲ تا ۳ میلیون نفر در ایران درگیر بیماری‌های نادر هستند درباره سرطان پروستات شایع‌ترین و مرگ‌بار‌ترین سرطان در بین مردان | غده‌ای خارج از مدار سلامت وزارت آموزش‌وپرورش: تشکیل سازمان خدمات رفاهی فرهنگیان در حال بررسی است چگونگی حذف تأثیر معدل در پایه دهم به شورای عالی آموزش و پرورش واگذار شد حناچی: محله «بستکی» دبی را معماران هرمزگانی ساخته‌اند ثبت تصویر یک قلاده پلنگ در پارک ملی کرمان + فیلم هم‌اکنون هیچ مددجویی پشت نوبت دریافت جهیزیه از کمیته امام‌خمینی (ره) خراسان رضوی نیست غریب‌آبادی: جمهوری اسلامی ایران دستاوردهای خود را در شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه خواهد کرد نوشیدنی‌های شیرین، ناسالم‌ترین خوراکی‌ها هستند خسارت دو میلیاردی درپی آتش‌زدن بنای تاریخی در گیلان | خاطی با وثیقه فعلاً آزاد شد با فواید و مضرات سیاه‌دانه آشنا شوید هشدار درخصوص محتویات دارو‌های کاهش وزن کشف بیش از ۲ هزار قلم محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق در نیشابور کدام دارو‌ها مشمول افزایش قیمت شدند؟ کشف بیش از ۲۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز‌های خراسان رضوی ۱۲۰ هزار بیمار «ام‌اس» در کشور وجود دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۴ بهمن ۱۴۰۳) | هوای مشهد گرم می‌شود آخرین وضعیت و محدودیت ترافیکی در جاده‌های کشور (۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون رئیس کل دادگستری: فروش زمین به نفع شکات پرونده کثیرالشاکی کینگ مانی زلزله ۴.۶ ریشتری جم را لرزاند (۴ بهمن ۱۴۰۳) ویتامین D چگونه ریسک ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهد؟ درباره سرطان چشم بیشتر بدانید فقط ۲ درصد ایرانی‌ها خون اهدا می‌کنند بررسی وضعیت عدالت آموزشی در جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی | فاصله ۸ هزار کلاسی تا نقطه مطلوب ۴۷۰ بیمار مبتلا به سل در خراسان رضوی تحت درمان هستند علت ارتکاب قتل، همسرم قربان‌صدقه‌ام نمی‌رفت و طلاق می‌خواست! هوای کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار دارد (۴ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

درباره چالش جدیدی که می‌تواند جان افراد را بگیرد | به صرف یک اسکوپ مرگ!

  • کد خبر: ۷۰۲۲۳
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۸
درباره چالش جدیدی که می‌تواند جان افراد را بگیرد | به صرف یک اسکوپ مرگ!
در چند روز اخیر چالش dry scooping یا اسکوپ خشک حسابی در فضای مجازی خبرساز شد. چالشی که اگرچه هنوز در کشور ما همه گیر نشده است، اما بد نیست پیش از بروز اتفاقی ناگوار، کمی بیشتر درباره اش بخوانیم.
مریم شیعه زاده | شهرآرانیوز؛ اگر چه فعالیت‌های فضای مجازی همیشه با سروصدای زیادی همراه بوده اند، اما برخی از حواشی، حیرت آورتر از باقی آن‌ها هستند. در چند روز اخیر چالش dry scooping یا اسکوپ خشک حسابی خبرساز شد. چالشی که اگرچه هنوز در کشور ما همه گیر نشده است، اما بد نیست پیش از بروز اتفاقی ناگوار، کمی بیشتر درباره اش بخوانیم. این چالش از دیگران می‌خواهد تا قبل از انجام فعالیت‌های ورزشی و ورود به باشگاه‌های بدنسازی، یک اسکوپ یا پیمانه از پودر‌های مکمل مصرف کنند و این کار را بدون مصرف آب انجام دهند. شاید در ابتدا این کار سرگرم کننده به نظر برسد، اما چند روز پیش، خبری منتشر شد که می‌گوید یک تیک تاکر ۲۰ ساله، پس از انجام این چالش راهی بیمارستان شده است.
 
اسکوپ خشک اگرچه هنوز جان کسی را نگرفته، اما یادآور اخبار مربوط به چالش دارچین است که بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۲ منتشر می‌شد. در چالش دارچین، کاربران باید در مدت زمان کمتر از ۶۰ ثانیه، یک قاشق پودر دارچین را بدون استفاده از آب، مصرف می‌کردند. در آن سال‌ها چالش دارچین عده زیادی را روانه بیمارستان کرد و جان چند نفر را گرفت. دارچین پس از ورود به گلو، موجب خشکی شدید آن می‌شد و فرد را به سرفه می‌انداخت. این سرفه می‌توانست به رفلاکس حلقی منجر شود و دارچین را وارد شش‌ها کند. مشکلات تنفسی، عفونت ریه و هواجانبی که از عوارض خوردن یک قاشق دارچین است، در آن سال‌ها جان افراد را به بازی گرفت.
 
متخصصان می‌گویند مصرف خشک مکمل‌های ورزشی می‌تواند به سکته قلبی منجر شود و خوردن این مکمل‌ها بیش از اندازه مجاز، حجم زیادی کافئین وارد بدن می‌کند و فشار خون را تا حد چشم گیری بالا می‌برد. هدف از راه اندازی چالش‌های فضای مجازی با یکدیگر متفاوت است. برخی از آن‌ها برای به رخ کشیدن آمادگی جسمانی اند، برخی بر روی هنر افراد تمرکز دارند، تعدادی از آن‌ها خیرخواهانه اند و برای حمایت از قشر خاصی طراحی می‌شوند، بعضی مخرب اند و روی آسیب رساندن به خود و دیگران تمرکز دارند و... در این بین آنچه باید به آن توجه داشت، این است که همراهی با دیگران و دیده شدن در این فضا، می‌تواند هزینه سنگینی برای افراد به همراه داشته باشد.
 
فراموش نکنیم که در سال ۲۰۱۲ که چالش سطل یخ در حمایت از بیماران‌ای ال اس به راه افتاد و جنبه بشردوستانه داشت نیز، جان یک جوان ۱۸ ساله اسکاتلندی را گرفت و آن روی سکه چالش‌های شبکه‌های اجتماعی را به رخ کشید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->